speaker-info

Vera van Dijk

Projectmanager Business Development BDO

Vera van Dijk

Bij de afdeling Business Development van BDO Nederland houd ik mij bezig met het efficiënter maken van werkprocessen door inzet van IT. Daarnaast werk ik mee aan (grootschalige) innovatie in onze business. Mijn werkgebied bevindt zich tussen de business en IT.

Momenteel houd ik mij bezig met twee grootschalige projecten: de implementatie van SBR/XBRL in de werkprocessen en IT systemen, en een verandertraject gericht op het creëren van een cultuur gericht op continu leren en verbeteren. Ik begeleid medewerkers in het anders leren denken en anders leren werken, gebaseerd op de principes van LEAN. Het verandertraject is bottom-up ingestoken en medewerkers moeten zelf kritisch de processen analyseren en verbeteringen aandragen richting het management. Ik ben de linking-pin naar de centrale stafdiensten indien wijzigingen ondersteund moeten worden door bijv. IT of trainingen. SBR maakt daar onderdeel van uit. Tevens ben ik linking pin naar de directie en Raad van Bestuur.

Ervaringen

Project manager Business Development
BDO Nederland
2o12 – heden

Manager Bureau Vaktechniek; sectie Audit & Assurance
BDO Nederland
20111 – 2012

Manager Audit & Assurance
BDO Nederland
2009 – 2011

Senior assistent RA
BDO CampsObers Holding BV
2007 – 2008

Assistent RA
BDO Nederland
2003 – 2006

Praktijk verplichte SBR rapportages

SBR verplichtstelling: discussies en valkuilen

Visma Podium 8

Per 1 januari 2018 dienen ook middelgrote ondernemingen te deponeren in SBR. Het enige verschil t.o.v. kleine ondernemingen is dat er nu ook een verklaring in SBR bij gedeponeerd moet worden. Of toch niet? U wordt meegenomen in de discussies die afgelopen tijd hebben plaatsgevonden in verschillende SBR gremia. Om u te behoeden voor valkuilen […]

MEER LEZEN