speaker-info

Dario Castiglione

Senior Accountmanager Accountancy Visma

Sinds 1991 is Dario actief met softwareoplossingen voor de accountancymarkt. In de jaren ‘90 was het vooral Grote Beer wat bij hem de klok sloeg. Via o.a. Raet en Unit4 is hij sinds 2015 in dienst bij Visma. Vanuit zijn rol helpt hij administratie- en accountantskantoren niet alleen bij het bij het verkrijgen van meer grip en inzicht. Gezamenlijk optrekken om als kantoor duurzaam succesvol te zijn, is zijn missie. Niet alleen veranderingen in de markt het hoofd bieden, maar met het kantoor hernieuwd en kritisch naar de geboden cliënt meerwaarde kijken.

 Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese business-softwarehuizen. Visma heeft meer dan 500 000 klanten en 5500 medewerkers.

 

 

 

Mijn sessies

Slim, Slimmer, Slimst

Slim, slimmer, slimst (VOL)

Visma Podium 10

DEZE SESSIE IS UITVERKOCHT Natuurlijk heeft u uw werkprocessen op een slimme manier ingericht, tenminste, ooit wel. Maar kan het nog slimmer? En wat is dan slimmer?  Of is er ook een slimst? Welke kritische vragen stelt u zichzelf om hierachter te komen? Veel kantoren willen wel slimmer maar zien er vaak als een berg […]

MEER LEZEN